Indesign vertalingen en zetwerk Farsi (Perzisch)

Conversie, vertalingen, lettercontouren, tekstwissels en opmaak

Wat kan De Typesetter voor uw Farsi (Perzisch) Indesignzetwerk betekenen?

Niet-westers schrift

De Typesetter is gespecialiseerd in zetwerk/ opmaak van niet-westerse schriften, zoals Farsi. Deze taal wordt van rechts naar links geschreven én van achter naar voren. De Typesetter draait de leesrichting om en spiegelt de lay-out, zodat het er voor uw doelgroep net zo uit ziet als het origineel.

Vertaling in Adobe Indesign

De Typesetter verzorgt uw Farsi vertaling als deze nog niet geregeld is. Als onderdeel van vertaalbureau All Translations Company kunnen wij uw tekst zeer efficiënt vertalen en in uw Adobe Indesignbestand(en) plaatsen. U verliest hierdoor geen kostbare tijd!!

Als u zowel het Farsi zetwerk als de vertaling van Indesignbestanden van ons afneemt, kunnen we u de tekstwissel zeer voordelig aanbieden. Informeer via mail info@typesetter.nl of bel 050-535 2587.

Zetwerk in Adobe Indesign

De Typesetter maakt gebruik van gelijkende lettertypes voor het Farsi. De lay-out van uw zetwerk maken wij hiermee tot een harmonieus geheel. De opmaak van uw bijsluiters, boeken, catalogi, brochures, handleidingen, etiketten en visitekaartjes ziet er verzorgd uit!

Wij leveren uw Adobe Indesignbestanden in lettercontourformaat af, wanneer u nog wijzigingen wilt kunnen aanbrengen. Is het bestand definitief, dan maken wij een Certified PDF. In beide gevallen zijn alle lettertypes aanwezig.

Zetwerk Farsi voorbeeld

Zetwerk Farsi voorbeeld