Indesign DTP en zetwerk

Conversie, vertalingen, lettercontouren, taalwissels en opmaak

Wat kan DTP-Studio de Typesetter voor u betekenen:

Adobe Indesign DTP & zetwerk niet-westerse schriften

DTP Studio de Typesetter is gespecialiseerd in ‘typesetting’ (zetwerk) van niet-westerse schriften, zoals Arabisch, Farsi, Chinees en Japans. Daarnaast verzorgen wij ook de opmaak van brochures, flyers, catalogi, handleidingen etc..

Talen zoals Arabisch en Farsi worden van rechts naar links geschreven én van achter naar voren. De Typesetter draait de leesrichting om en spiegelt de opmaak, zodat het er voor uw doelgroep net zo uit ziet als het origineel.
Lange zinnen in het Thai en Japans bijvoorbeeld mogen niet zomaar in de zin afgebroken worden en doorgaan op de volgende regel. Hiervoor gelden strikte grammaticaregels, die onze taalspecialisten toepassen. Zo zijn er veel meer voorbeelden te geven waarom u er goed aan doet uw opmaak aan de Typesetter over te laten.

Adobe Indesign zetwerk

DTP Studio de Typesetter verzorgt taalwissels in Adobe Indesign voor bijvoorbeeld bijsluiters, boeken, catalogi, brochures, handleidingen, etiketten en visitekaartjes.

De Typesetter maakt gebruik van gelijkende lettertypen voor het zetwerk. Het resultaat lijkt hierdoor op het origineel en daarmee kunt u uw doelgroep verzorgd uitziend drukwerk aanbieden.

Wij leveren uw Indesignbestand in lettercontourformaat af, wanneer u nog wijzigingen wilt kunnen aanbrengen. Is het bestand definitief, dan maken wij een Certified PDF. In beide gevallen zijn alle lettertypes aanwezig en krijgt u geen problemen met het uiteindelijke drukwerk.

Conversie

Heeft u een gescande pdf en wilt u deze leesbaar hebben in Indesign? De Typesetter converteert de pdf met behoud van opmaak in een Adobe Indesign en/of Illustrator bestand.

Adobe Indesign vertaling

De Typesetter verzorgt uw vertaling als deze nog niet geregeld is. Als onderdeel van vertaalbureau All Translations Company vertalen wij de tekst zeer efficiënt rechtstreeks in uw Adobe Indesignbestand. U verliest hierdoor geen kostbare tijd en dat ook nog voor een redelijke prijs!

Als u zowel het zetwerk als de vertaling van Indesignbestanden van ons afneemt, kunnen we u de taalwissel zéér voordelig aanbieden. Informeer via mail info@typesetter.nl of bel ons bedrijf via 050-535 2587.