Diensten

Zetwerk in alle talen

De Typesetter verzorgt taalwissels in opmaakprogramma’s zoals Indesign en Illustrator. Dit doen we voor bijna alle talen, inclusief de ‘rechts-naar-links’ talen zoals Hebreeuws, Farsi en Arabisch.

Ontwerpen

De Typesetter ontwerpt bijsluiters en visitekaartjes en verzorgt de opmaak van boeken, flyers, brochures, handleidingen en catalogi.  

Converteren

De Typesetter converteert (gescande) pdf-bestanden naar Word, Indesign of een ander gewenst formaat. Uiteraard zetten we hierbij de gescande tekst om in bewerkbare tekst.
Quark Xpress bestanden converteren we naar Adobe Indesignformaat, met behoud van opmaak.

Toegankelijk maken pdfbestanden

We kunnen u ook helpen met het toegankelijk maken van Indesignbestanden en een pdf leveren die voldoet aan de WCAG (internationale standaard voor toegankelijkheid).

Vertalen

Als onderdeel van Vertaalbureau All Translations Company kunnen we u vertalingen in bijna alle talen leveren en tegen een scherpe prijs! Aziatische, West- en Oost-Europese, Arabische en Hebreeuwse talen, de taal die u nodig heeft zit er vast bij.
En voor elke taal geldt: u ontvangt van ons een betrouwbare vertaling.

Reviseren

Heeft u al een vertaling en wilt u er zeker van zijn dat deze juist is? Dan kijken onze professionele vertalers dit graag voor u na. U krijgt dan een tekst terug, die zeker aanslaat.

Alle diensten kunt u ook apart van ons afnemen.