Indesign vertalingen en dtp/zetwerk Arabisch

Vertalingen, dtp, conversie, tekstwissels en opmaak

Wat kan de Typesetter voor uw vertalingen, dtp en zetwerk in het Arabisch betekenen?

Niet-westers schrift

De Typesetter is gespecialiseerd in zetwerk/ opmaak van niet-westerse schriften, zoals Arabisch. Deze taal wordt van rechts naar links geschreven én van achter naar voren. De Typesetter draait de leesrichting om en spiegelt de lay-out, zodat het er voor uw doelgroep net zo uit ziet als het origineel.

Adobe Indesign vertaling

De Typesetter verzorgt uw Arabische vertaling als deze nog niet geregeld is. Als onderdeel van vertaalbureau All Translations Company kunnen wij uw tekst zeer efficiënt vertalen en in Indesign plaatsen. U verliest hierdoor geen kostbare tijd en dat tegen een voordelige prijs!

Als u zowel het Arabische zetwerk als de vertaling van uw Indesignbestanden van ons afneemt, kunnen we u de tekstwissel zéér voordelig aanbieden. Informeer via mail info@typesetter.nl of bel 06 5064 8007.

Adobe Indesign zetwerk

DTP-studio de Typesetter maakt gebruik van gelijkende lettertypes voor het Arabisch. De lay-out van uw zetwerk maken wij hiermee tot een harmonieus geheel. De opmaak van uw bijsluiters, boeken, catalogi, brochures, handleidingen, etiketten en visitekaartjes ziet er verzorgd uit!

Wij leveren het in Indesign-lettercontourformaat af met de tekst als illustratie, wanneer u nog wijzigingen wilt kunnen aanbrengen. Is het bestand definitief, dan maken wij een Certified PDF. In beide gevallen zijn alle lettertypes aanwezig en krijgt u geen problemen met drukken.

Conversie

De Typesetter converteert uw Arabische (gescande) pdfbestanden naar bewerkbare Indesignbestanden. Wij zorgen ervoor dat het bestand geschikt is voor de drukker of voor digitaal gebruik.

Zetwerk Arabisch voorbeeld

Zetwerk Arabisch voorbeeld

Zetwerk Arabisch voorbeeld

Zetwerk Arabisch voorbeeld