Indesign vertalingen en dtp/zetwerk Turks

Vertalingen, dtp, conversie, tekstwissels en opmaak

Wat kan de Typesetter voor uw vertalingen, dtp en zetwerk in het Turks betekenen?

Indesign vertaling

De Typesetter verzorgt uw Turkse vertaling als deze nog niet geregeld is. Als onderdeel van Vertaalbureau All Translations kunnen we u vertalingen in bijna alle talen leveren en tegen een redelijke prijs!

Als u zowel het Turkse zetwerk als de vertaling van Adobe Indesignbestanden van ons afneemt, kunnen we u de Turkse tekstwissel zéér voordelig aanbieden. Informeer via mail info@typesetter.nl of bel 06 5064 8007.

Indesign conversie

De Typesetter converteert uw Turkse (gescande) pdfbestanden naar bewerkbare Indesignbestanden. Wij zorgen ervoor dat het bestand geschikt is voor de drukker of voor digitaal gebruik.

Indesign zetwerk

De Typesetter maakt gebruik van gelijkende lettertypes voor het Turks. Het resultaat lijkt hierdoor op de originele tekst. De opmaak van uw bijsluiters, boeken, catalogi, brochures, handleidingen, etiketten en visitekaartjes ziet er verzorgd uit!

Er zijn twee mogelijkheden om het bestand voor de drukker af te leveren. Wilt u misschien nog iets veranderen in Indesign? Dan maken wij van de Turkse tekst lettercontourformaat. Het Indesignbestand is definitief? Dan maken wij een Certified PDF. In beide gevallen heeft u geen last van ontbrekende lettertypes!

Indesignvoorbeeld Turks

Indesignvoorbeeld Turks