Indesign vertalingen en dtp/zetwerk Pashtu

Conversie, vertalingen, lettercontouren, tekstwissels en opmaak

Wat kan de Typesetter voor uwvertalingen, dtp/zetwerk in het Pashtu betekenen?

Niet-westers schrift

De Typesetter is gespecialiseerd in zetwerk/ opmaak van niet-westerse schriften, zoals Pashtu. Deze taal wordt van rechts naar links geschreven én van achter naar voren. De Typesetter draait de leesrichting om en spiegelt de lay-out, zodat het er voor uw doelgroep net zo uit ziet als het origineel.

Vertaling

De Typesetter verzorgt uw Pashtu vertaling als deze nog niet geregeld is. Als onderdeel van vertaalbureau All Translations Company kunnen wij uw tekst zeer efficiënt vertalen en in uw bestand(en) plaatsen. U verliest hierdoor geen kostbare tijd!

Als u zowel het Pashtu zetwerk als de vertaling van Indesignbestanden van ons afneemt, kunnen we u de tekstwissel zéér voordelig aanbieden. Informeer via mail info@typesetter.nl of bel 06 5064 8007.

Zetwerk

De Typesetter maakt gebruik van gelijkende lettertypes voor het Pashtu. De lay-out van uw zetwerk maken wij hiermee tot een harmonieus geheel. De opmaak van uw boeken, catalogi, brochures, handleidingen, etiketten en visitekaartjes ziet er verzorgd uit!

Wij leveren (EPS) lettercontourformaat af met de tekst als illustratie, wanneer u nog wijzigingen wilt kunnen aanbrengen. Is het bestand definitief, dan maken wij een Certified PDF. In beide gevallen zijn alle lettertypes aanwezig.

Conversie

De Typesetter converteert uw Pashtu (gescande) pdfbestanden naar bewerkbare Indesignbestanden. Wij zorgen ervoor dat het bestand geschikt is voor de drukker of voor digitaal gebruik.