Indesign vertalingen en dtp Hongaars

Vertalingen, dtp, conversie, tekstwissels en opmaak

Wat kan de Typesetter voor uw Indesign vertalingen en dtp Hongaars betekenen?

Vertaling

De Typesetter verzorgt uw Hongaarse vertaling als deze nog niet geregeld is. Als onderdeel van Vertaalbureau All Translations kunnen we u vertalingen in bijna alle talen leveren en tegen een redelijke prijs!

Als u de Hongaarse vertaling van Indesignbestanden van ons afneemt, leveren we u de tekstwissel in Indesign GRATIS! Informeer via mail info@typesetter.nl of bel 06 5064 8007.

Conversie

De Typesetter converteert uw Hongaarse (gescande) pdfbestanden naar bewerkbare Indesignbestanden. Wij zorgen ervoor dat het bestand geschikt is voor de drukker of voor digitaal gebruik.

Zetwerk

De Typesetter maakt gebruik van gelijkende lettertypes voor het Hongaars. Het resultaat lijkt hierdoor op de originele tekst. De opmaak van uw boeken, catalogi, brochures, handleidingen, etiketten en visitekaartjes ziet er verzorgd uit!

Er zijn twee mogelijkheden om het bestand voor de drukker af te leveren. Wilt u misschien nog iets veranderen? Dan maken wij er (EPS) lettercontourformaat van en plaatsen de Hongaarse tekst als illustratie.

Het bestand is definitief? Dan maken wij een Certified PDF. In beide gevallen heeft u geen last van ontbrekende lettertypes!