Vertalingen en dtp- en zetwerk Armeens

Vertalingen, dtp- en zetwerk, conversie, tekstwissels en opmaak

Wat kan de Typesetter voor uw vertalingen, dtp- en zetwerk in het Armeens betekenen?

Vertalingen

De Typesetter verzorgt uw Armeense vertaling als deze nog niet geregeld is. Als onderdeel van Vertaalbureau All Translations kunnen we u vertalingen in bijna alle talen leveren en tegen een redelijke prijs!

Als u zowel het Armeense zetwerk als de vertaling van Indesignbestanden van ons afneemt, kunnen we u de tekstwissel zéér voordelig aanbieden. Informeer via mail info@typesetter.nl of bel 06 5064 8007.

Dtp- en zetwerk

De Typesetter maakt gebruik van gelijkende lettertypes voor het Armeens. Het resultaat lijkt hierdoor op de originele tekst. De opmaak van uw boeken, catalogi, brochures, handleidingen, etiketten en visitekaartjes ziet er verzorgd uit!

Er zijn twee mogelijkheden om het bestand voor de drukker af te leveren. Wilt u misschien nog iets veranderen? Dan maken wij er (EPS) lettercontour formaat van en plaatsen de Armeense tekst als illustratie.

Het bestand is definitief? Dan maken wij een Certified PDF. In beide gevallen heeft u geen last van ontbrekende lettertypes!

Conversie

De Typesetter converteert uw Armeense (gescande) pdfbestanden naar bewerkbare Indesignbestanden. Wij zorgen ervoor dat het bestand geschikt is voor de drukker of voor digitaal gebruik.