Indesign vertalingen en zetwerk Koreaans

Vertalingen, lettercontouren, tekstwissels en opmaak

Wat kan de Typesetter voor uw Koreaanse zetwerk betekenen?

Indesign vertaling

De Typesetter verzorgt uw Koreaanse vertaling als deze nog niet geregeld is. Als onderdeel van Vertaalbureau All Translations kunnen we u vertalingen in bijna alle talen leveren en tegen een redelijke prijs!

Als u zowel het Koreaanse zetwerk als de vertaling van Indesignbestanden van ons afneemt, kunnen we u de taalwissel zeer voordelig aanbieden. Informeer of bel 050-535 2587.

Conversie

Heeft u een gescande pdf en wilt u deze liever leesbaar hebben in Indesign? De Typesetter converteert de Koreaanse tekst met behoud van opmaak in een Adobe Indesign en/of Illustrator bestand.

Indesign zetwerk

De Typesetter maakt gebruik van gelijkende lettertypes voor het Koreaans. Het resultaat lijkt hierdoor op de originele tekst. De opmaak van uw bijsluiters, boeken, catalogi, brochures, handleidingen, etiketten en visitekaartjes ziet er verzorgd uit!

Er zijn twee mogelijkheden om het bestand voor de drukker af te leveren. Wilt u misschien nog iets veranderen? Dan maken wij er (EPS) lettercontourformaat van en plaatsen de Koreaanse tekst als illustratie. Het Indesignbestand is definitief? Dan maken wij een Certified PDF. In beide gevallen heeft u geen last van ontbrekende lettertypes!

Zetwerk Koreaans voorbeeld

Zetwerk Koreaans voorbeeld