Vertalingen en zetwerk Hongaars

Vertalen

De professionele native vertalers van All Translations vertalen vanuit en naar het Hongaars. Onze vertalers beheersen de taal en de cultuur van de doelgroep, omdat zij daar zelf leven. Naast het wonen in het land zelf, voldoen al onze vertalers aan onze strenge criteria. Of u nu een technische, een commerciƫle, of een andere tekst heeft; wij zorgen voor een uitstekende en betaalbare vertaling Hongaars!

Vraag geheel vrijblijvend vandaag nog een offerte voor uw vertaling bij ons aan of bel 050-535 2753.

DTP en zetwerk-studio ‘de Typesetter’

In onze eigen DTP-studio ‘de Typesetter’ kunt u bij ons ook terecht voor de Hongaarse taalwissel van uw boeken, folders, handleidingen, brochures, bijsluiters, etiketten en visitekaartjes in Mac Quark Xpress, Indesign en Illustrator. Wij vervangen de teksten door het Hongaars. Na goedkeuring van de concept PDF ontvangt u het finale document. Het Hongaarse bestand is klaar voor de drukker!

Heeft u de Hongaarse tekst al klaar? U kunt ook alleen het zetwerk van ons afnemen.
Vraag geheel vrijblijvend vandaag nog een offerte voor uw DTP en opmaakwerk bij ons aan of bel 050-535 2753.

Indesignbestanden

Heeft u een Indesignbestand te vertalen, dan ontvangt u de tekstwissel zeer voordelig. Dit kan een besparing opleveren tot wel 60%! Informeer met het formulier of bel 050-535 2753 voor de mogelijkheden en hoeveel u bespaart.